Pa, kako čoveče? Dobio otkaz jer su šefovi videli šta je tražio na Internetu: Da li je ovo najgluplja stvar ikad?
Foto: screenshot TikTok/lifeofjosh1.0

bizarno

Pa, kako čoveče? Dobio otkaz jer su šefovi videli šta je tražio na Internetu: Da li je ovo najgluplja stvar ikad?

On je radio tri meseca kao administrator korisničke službe

Objavljeno:

Momak po imenu Džoš Vilijams dobio je otkaz jer su njegovi šefovi pregledali njegovu istoriju pretraživanja na kompjuteru.

Džoš je radio tri meseca kao administrator korisničke službe kad su ga njegovi poslodavci pozvali na sastanak. Priznaje da je njegova istorija pretraživanja uključivala neke prilično "glupe stvari".

Pretraživao je teme kao što su "Sajmon Kauel je pogrešio s botoksom" i "da li turski zubi bole" pre nego što bi se bacio na svoj stvarni posao. Džoš kaže da su ga napali i zato što je tri puta javio da je bolestan i da ne može da radi zbog "prokleto glupih razloga".

@lifeofjosh1.0 For the first time i can admit i was in the worng #fyp #officelife #sacked ♬ original sound - Josh Williams

"Još uvek sam bio na probnom radu na poslu na kom sam dobio otkaz. Imao sam dva ili tri dana bolovanja i izgovori koje sam koristio bili su samo prokleto glupi", rekao je.

"Došlo je do toga da zaduženja za mene jednostavno nije bilo dovoljno. Jednostavno nisam imao nikakvog posebnog posla pa sam guglao", rekao je. Takođe, Vilijams je potrošio ušteđevinu pre nego što je dobio otkaz kako bi otišao u Tursku da sredi zube, pa je ostao i bez novca i bez posla. Tada se okrenuo TikToku.

"Znao sam da nemam prihoda pa sam mislio da je jedini izvor koji imam TikTok", rekao je. Međutim, nisu svi impresionirani njegovom pričom. Neki smatraju da su ovo prilično glupi razlozi za otkaz s obzirom na njegove godine. Džoš smatra da je zbog svog TikToka na kraju bio odbijen na drugim poslovima za koje se prijavljuje.

"Očito su videli video i rekli mi da moje vrednosti nisu u skladu s njihovom kompanijom. Bukvalno mi govore da su videli moj TikTok i nisam se osećao dobro zbog toga. Bilo mi je neprijatno", rekao je. Savetovao je svima da budu oprezni na internetu i u vezi s onim što objavljuju kako im se ne bi dogodila ista situacija.

Bonus video:

00:26

Aleksandra Prijović koncert u Beču

(Espreso/Kurir.rs/ L. S./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.